Bol.com koppelen aan Magento

Waar nog menig webshop-houder (en wij eerder ook) zijn twijfels heeft over verkopen via Bol.com, kunnen wij er inmiddels toch niet helemaal meer omheen. Voor een groot aantal klanten van ons, is het een serieus onderdeel van de verkoop-strategie; een koppeling tussen Magento en Bol.com. 

Je webshop vandaag nog koppelen aan bol.com? En verder niets?

Wij kunnen onze Magento webshops snel en doeltreffend koppelen aan Bol.com, het enige wat ons geleverd moet worden is een bol.com, merchant-account. Als je het graag wilt, stemmen we dit ook voor jou volledig af en kun je soms dezelfde dag nog met je assortiment bij Bol.com actief zijn. We hoeven hier verder je webshop niet voor te beheren en bemoeien ons niet met de rest van je shop, behalve als je dat graag wilt natuurlijk 😉

De mogelijkheden van Bol.com in combinatie Magento

We kunnen op een aantal manieren werken, Bol.com biedt namelijk meerdere mogelijkheden, maar met de manier van onze voorkeur kunnen we de product-informatie gecontroleerd aanbieden aan en eveneens is het een mogelijkheid om je verkopen via Bol.com gemakkelijk terug te koppelen naar Magento en daar ook als Magento-order, met klant-informatie, terug te vinden. In combinatie met onze e-mail marketing, kunnen we hier ook succesvolle cases mee bouwen.

Dit kunnen we voor zowel Magento 1 als Magento 2 verzorgen.

Geschreven door Marissen,

Bol.com koppelen aan Magento

Informeer vandaag, start morgen

neem contact op