Transactionele e-mails van Girav

Met zo'n achterban als Girav en gezonde e-commerce ambitie heb je rete-strakke e-mails nodig

Webshop Girav

Wat is precies de aanleiding voor nieuwe e-mails?

Wanneer je honderden e-mails per dag aan je klanten verstuurt, veel energie steekt in het opbouwen van een sterk merk, dan is het belangrijk dat ook je communicatie per mail er meer dan uitstekend uit ziet.

Standaard Magento kan er prima en netjes uitzien, wanneer je er een beetje liefde aan schenkt, maar soms wil je meer dan dat. Girav wilde meer dan dat.

Wat is er mis met de Magento e-mails?

In principe niet zoveel. Als je niet up-to-date bent, kan het zijn dat de mails nog niet responsive zijn, er wat schoonheidsfoutjes in zitten, maar in de basis is het oke. Als je 100% zekerheid wilt over vormgeving, delivery en graag inzicht wil in statistieken, dan zet je wel een volgende stap.

Webshop Girav

Wat was de gewenste situatie?

Nette mails, mooi, vanuit Clang, op basis van Magento triggers; zogenaamde events zoals “new order”, “order update”, “new customer”, etc.

Wat hebben wij geleverd?

Met onze specialistische kennis over e-mail templating, design en uiteraard grondige kennis van hoe Magento werkt, zijn wij in staat geweest om voor elke stap in het proces bijzonder strakke e-mails te ontwerpen.

  • design; mobiel/desktop/tablet
  • templating voor hoge compatibility in alle e-mail clients
  • integratie met Clang
  • testen met Litmus

Wil je weten wat er belangrijk is in zo’n proces? Neem gerust contact op, we helpen je vrijblijvend.

 

Wat zijn de resultaten?

DATA INZICHT IN CLANG
Door de samenwerking met Clang ontstaat er een hele load aan waardevolle data om de diverse e-mail(campagnes) nog doelgerichter en converterender te maken. Hartstikke interessant natuurlijk!

STERKERE MERKENBEKENDHEID
Nette, leesbare e-mails worden snellerĀ  en beter gelezen en hebben dus een positief effect op het aanzien van je merk. Door het design van de e-mails in eigen hand te hebben en de standaard templates van Magento dus links te laten liggen, kunnen we alle kanten op!

Meer over Clang

Wil ik ook zo’n strakke e-mailcampagne?

Ja, dat wil je