Webshop design en development Girav

Lange T-shirts voor mannen en meer dan dat.

Bekijk de website

Girav, meer dan lange t-shirts

De de t-shirts van Girav zijn niet gewoon maar extra lange t-shirts. Nee, Girav is veel meer dan dat. Extreme kwaliteit, een zeer persoonlijke klantenservice en gerichte product-ontwikkeling voor haar trouwe klanten zijn belangrijke punten. Al deze waarden vertalen tot een aansprekend, maar toch functioneel design en meer zijn dan alleen een uitstekend bestel-systeem. Dát is de bedoeling!

 

Bezoek de webshop

Een bijzonder effectief design

De uitdaging om Girav op ultieme wijze als brand te presenteren hebben we uiteraard aangenomen. Veel beleving, gecombineerd met sterke optimalisaties, slim maatwerk en een prettige usability, maken deze shop tot een voorbeeld. Door gebruikers uitstekend beoordeeld, meermaals door de Magento community genomineerd en bekroond en ook nog eens (conversie)cijfers waar je mee thuis kunt komen. In 5 jaar tijd +1600% bezoekers, uiteraard meer omzet en prachtige ook alsmaar groeiende gemiddelde order-waardes.

Bestel lange t-shirts

Direct je zoekresultaten zichtbaar met ‘Sphinx search’

Geen ellenlange pagina’s met zoekresultaten of irrelevante items. Nee, direct een overzicht van alle relevante items en berichten binnen de webshop. Zoek je een basic t-shirt , dan krijg je een basic t-shirt. Super handig! Dit zou iedere webshop moeten hebben, en dat hebben onze meeste webshops dan ook 😉

De geschiedenis van Girav

Girav is uit nood geboren. Een T-shirt in de juiste lengte en dan ook nog in goede kwaliteit was niet te vinden. Waarom moeten de maten S, M en L zo kort en smal zijn en werden shirts pas bij maat XXL iets langer? Zijn er geen lange slanke mannen of lange mannen met een normaal postuur? Feit is dat Nederland gemiddeld de langste bevolking ter wereld kent!

Dit feit en 20 jaar ervaring in productontwikkeling en inkoopfuncties in de top was de perfecte combinatie voor Erik de Weerd en Jopie Geerts om een prachtig, nieuw kledinglabel voor lange(re) mannen te brengen.

Zo’n lekker blogje hoort er natuurlijk ook gewoon bij hé!

Om de SEO-strategie extra te ondersteunen ontwikkelden en integreerden wij een Meertalige WordPress (Multi-site) in de Magento webshop. Door design, content en producten goed te mixen bereiken we, naast het goed kunnen ranken, een aantal niet onbelangrijke subdoelen zoals engagement en conversie.

Girav, beloond met een dikke 9!

Met Marissen hebben we een volgende stap kunnen zetten. Waar we, toen nog met een andere partner, begonnen bij voornamelijk een bestelsysteem heeft Marissen vanaf het begin heel goed met ons meegedacht, kwamen ze met verbeter-suggesties om in een later stadium onze webshop zowel technisch als qua design volledig te vernieuwen. De grote mate van bereikbaarheid, het snel kunnen schakelen en direct contact is bovendien zeer prettig wanneer je te maken hebt met een webshop zoals die van ons.

Kunnen wij wat voor je betekenen?

Ja, ik wil ook zo'n webshop