Channable – je Magento productfeed heel snel en gemakkelijk te managen

Naast het ontwikkelen van feeds op maat, specifieke feeds voor bijvoorbeeld Google shopping, beslist, Miinto of marktplaats, werken wij ook met Channable. Wanneer we te maken hebben met meerdere kanalen en ieder kanaal haar eigen format vragen, kunnen we middels deze online tool onze feeds uitstekend normaliseren en efficiënt aanbieden voor een relatief laag bedrag per maand.

Wat is Channable?

Met deze handige tool voor het managen van je product-feed verhoog je de online zichtbaarheid van je productcatalogus door te adverteren op meer dan een heel groot aantal vergelijkingswebsites, affiliatenetwerken en marktplaatsen. Deze zogenoemde datafeed manager zorgt ervoor snel met feed marketing (verkoop via externe kanalen middels je product-catalogus) aan de slag kunt. Voor iedere feed kun je alle productdata tot op productniveau aanpassen. Op deze manier zorg je ervoor dat je per platform al je advertenties op maat gemaakt kunt aanleveren.

Magento en Channable

Eigenlijk koppelen we al onze webshops middels een module, of dit nu Magento 1 of Magento 2 is. Via deze module kunnen we vrij gemakkelijk en gecontroleerd alle product-informatie uit Magento naar Channable brengen, waarna daar vervolgens de feeds middels allerlei regels en condities gemanaged kunnen worden.

Wat heeft Channable te bieden?

Channable is net iets meer dan alleen maar het creëren van feeds en dat is waarom het voor ons een geliefde tool en integratie met onze Magento webshops is. Onderstaand sommen we in het kort de mogelijkheden op.

Datafeed manager – om meer traffic naar je webshop te genereren

Met deze data-feed manager maak je producten zichtbaarder en beter vindbaar, omdat je heel gemakkelijk kunt adverteren op meer dan 1000 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen.

eCommerce orderconnectie – je bestellingen via externe winkelwagens direct gesynchroniseerd

Channable biedt middels connectie met verschillende marktplaatsen de mogelijkheid om niet alleen je producten te publiceren en te verkopen maar ook het gemak om direct bestellingen terug te sturen naar bijvoorbeeld Magento.

Adwords tool – Slimmer adverteren aan de hand van je product-feed

De mogelijkheid om dynamische tekstadvertenties, campagnes en adgroups aan de hand van jouw productfeed te creëeren. Op deze manier je advertenties altijd up-to-date.

eCommerce Analytics – leren en optimaliseren

Het is mogelijk om Google Analytics te koppelen aan je Channable account. Zo kun je heel gemakkelijk de performance data analyseren om vervolgens door middel van slimme regels bij te sturen.

Meer over Channable lees je uiteraard op de Channable-website: www.channable.com/nl

Geschreven door Marissen,

Direct aan de slag met Channable?

Neem contact op en we koppelen je binnen 24uur. Gegarandeerd!

Direct contact