Mailchimp biedt zijn marketing automation gratis en voor niets!

Sinds mei van dit jaar, biedt Mailchimp dit gratis aan en betaal je dus helemaal niet voor het gebruik van deze voor ons en menig webshop-houder zo’n belangrijke feature. Uiteraard is het wel zo dat je in een later stadium wel moet betalen (wanneer je boven de 2.000 e-mailadressen in je lijsten hebt), maar dat nemen we graag voor lief omdat we het dan al lang driedubbel en dwars terugverdienen.

Hoe moet je marketing automation in Mailchimp moeten gebruiken?

Het is vooral bedoeld om volledig geautomatiseerd opvolg-acties te laten uitvoeren en wij gebruiken het met name om nieuwe klanten op te vangen, bezoekers te laten converteren, orderbedragen te verhogen en te werken aan het behoudt en het uitbouwen van een marktaandeel voor onze klanten.

Mailchimp automation gebruiken voor je e-mail campagnes?

Marketing automation is eigenlijk voor iedereen wel direct te gebruiken maar vrijwel iedere klant laat dit graag aan ons over. Met onze kennis, ervaring en geoptimaliseerde flow, kunnen we al heel snel de gewenste omzetgroei realiseren.

Ook maatwerk is voor ons geen probleem. Zo creëren wij voor veel van onze klanten complete campagnes in maatwerk om nog een stapje verder te gaan.

Geschreven door Marissen,