Ons werk genomineerd

Nou ja, niet helemaal. De webshop voor onze klant Girav is uit vele inzendingen genomineerd voor de Meet-Magento-Award 2015. Dat is natuurlijk meer dan alleen het design en de ontwikkeling van de webshop. Maar, het voelt toch een beetje als beloning van onze energie in het design en development.

Girav is een mooi bedrijf met prachtige producten, dat in relatief korte tijd een aansprekend gedeelte van de markt weet te bedienen en daar ook zeer publiekelijk in gewaardeerd wordt. Ondanks dat er steeds meer concurrenten de producten kopiëren zijn de klanten echte fans van Girav. En dat is niet alleen om het goede product en de fantastische, sorry we zijn echt heel bescheiden webshop, maar ook zeker om de uitstekende service. Nu nog winnen…

De nominatie
Ter info: de webshop van Girav draait op de Magento Community Edition en wij waren verantwoordelijk voor de projectbegeleiding, migratie naar een nieuwe magento-versie, het design en het development.
De webshop wordt gewaardeerd om haar gebruiksvriendelijkheid, sterk design en in het bijzonder een zeer sterk mobiel design.

Oh ja, de andere genomineerden zijn de iets minder mooie webshops van keessmit.nl en de webshop van het kinderkleding merk lief.

Ook op zoek naar een award of gewoon behoefte aan een succesvolle webshop? Neem contact op!

Geschreven door Marissen,