Opleiding en baangarantie als (Magento) developer

Ken je dat, die verhalen die te mooi zijn om waar te zijn? Het antwoord op die vraag ken je waarschijnlijk in ieder geval wel; “nou, meestal is het dat ook”. In dit geval is dit toch anders en ook het zogenaamde addertje onder het gras hebben we weggelaten.

De titel van dit bericht spreekt voor zich en het is dan vast ook wel duidelijk wat we bieden en ook het waarom kun je vast raden. We zoeken junior developers, met name back-end developers. Omdat de meeste kennis in de praktijk wordt opgedaan, met name in het begin van je carrière, geloven wij in de een combinatie van werken en leren.

Om dat geloof kracht bij te zetten, bieden wij ieder jaar twee plekken voor Magento back-end developers in opleiding.

Wie zijn wij dan precies?

Allereerst zijn wij een bedrijf, een club mensen, waarbij leren en een ander laten leren ontzettend centraal staat. Het werken volgens deze filosofie is bijna standaard, het is zelfs een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur.

We werken onder de naam Marissen, reclame & internet en je kunt ons kennen als gewaardeerd Magento bureau, werkzaam voor een aantal bekende en minder bekende klanten. Wij zijn een klein maar professioneel team van designers, front-end developers en back-end developers, gespecialiseerd in E-commerce en Magento. Dit doen we met zo’n 10 man en we laten ons daarnaast graag aanvullen met een aantal goede partners op het gebied van online marketing, hosting en logistiek.

Met elkaar vinden we het belangrijk om kwaliteit te leveren die boven de standaard ligt en daar ook actief nieuwe collega’s in op te leiden en jij kunt zo’n nieuwe collega zijn. Belangrijk onderdeel in ons streven naar kwaliteit, is dat kwaliteit hand in hand gaat met lol en ontspanning. Zo bereiken we onze resultaten graag, worden we door onze klanten gewaardeerd en ook vanuit de Magento community verdienen we met ons werk al een aantal jaar eervolle vermeldingen.

Wat zoeken wij?

Je heb een achtergrond in ICT, dat kan zijn doordat je al een (MBO) opleiding hebt afgerond, enkele extra vakken of cursussen hebt gevolgd naast je reguliere opleiding of dat je enorme hands-on ervaring hebt omdat je bijvoorbeeld al vanaf je twaalfde in de weer bent met programmeren. Dus al opgeleid of nog niet opgeleid, in beide gevallen maak je kans om werken, middels een baan bij ons, te combineren met een opleiding informatica, Software Engineering.

Het is belangrijk dat je deze stap ziet als dé stap naar een baan in het vak waarin je de ambitie hebt om langere tijd aan het werk te zijn. Je hebt de drive om uit te blinken en als je omgeving een poging doet om je wat te leren, ben je in je opperbeste absorberende modus. Ben je niet op school of aan het werk, dan heb je zo je eigen doelen en projecten om ook in je eigen tijd een steeds vollediger programmeur te worden.

Waar mag je je mee bezig houden?

Naast je opleiding aan het Windesheim, de HAN, NHL of wellicht een andere ICT opleiding, ben je bij ons vier dagen in de week bezig met de belangrijkste onderwerpen rondom Magento. Deze onderwerpen worden je in een hands-on college-style bijgebracht door ervaren collega’s en met echte cases leer je je vaardigheden in de praktijk te brengen.
Uiteraard verkrijg je vanuit je opleiding van de onderwijs-instanties ook de nodige theoretische kennis.

Waarom bij ons aan de slag? Wat wij te bieden hebben:

  • Een HBO-opleiding, 100% door ons vergoed;
  • Een salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden, naast je opleiding;
  • Alles in het teken van jouw ontwikkeling;
  • Een bijzondere werkomgeving op een historische plek, 5 minuten van het centrale station in Kampen, 10 minuten van Zwolle (ook vanuit Flevoland of Friesland zijn we overigens meer dan uitstekend bereikbaar);
  • Een prettige werksfeer met bijzonder leuke en gedreven collega’s;
  • De gelegenheid om gewoon eerst eens vrijblijvend kennis te maken. Vrijdagmiddag is vrijwel altijd vrij voor dit soort kennismakingen.

Wat wij vragen:

  • Ervaring of een achtergrond in ICT;
  • De vereiste vooropleidingen om deel te nemen aan een opleiding HBO ICT, Software Engineering.
  • Grenzeloze ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een waardevolle professional en de drive om bovengemiddeld te zijn op je vakgebied.

Hoe werkt het precies, zo’n gratis opleiding en werken-leren?

We werken met een selectie-procedure; kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd uit alle aanvragers. Hoewel vooropleiding of ervaring in softwareontwikkeling een voordeel is, is dit zeker geen definitieve vereiste. Nadat je bij ons je profiel en motivatie hebt doorgegeven, nemen wij contact met je op.

Wij vinden het uiteraard belangrijk om je interesse en toewijding voor een carrière als back-end developer goed te peilen en willen een goede indruk hebben van je succeskansen: op werkgebied en op het gebied van de opleiding die wij vergoeden. Wij houden daarvoor een gerichte intake en selecteren op basis van de uitkomsten van deze intake én de gevoerde gesprekken.

Nadat je onze selectie-procedure bent doorlopen, doorlopen wij samen het traject richting aanmelding voor je opleiding. Met elkaar maken we, op basis van je niveau, persoonlijke ontwikkelingsplannen voor de overige dagen waarbij je aan het werk bent.

Deze kans grijpen?

Heb je het addertje al kunnen vinden? Nee? Deze is er ook niet! Dus als je nog steeds geïnteresseerd bent en je denkt dat je geschikt bent voor dit aanbod: stuur dan een korte maar krachtige motivatie en je c.v. naar [email protected] en zorg dat je jezelf voorbereid door je te verdiepen in hetgeen waar wij mee bezig zijn. Heb je nog vragen over dit aanbod of zie je andere mogelijkheden om van toegevoegde waarde te zijn? Mail ons gerust of bel ons via 038-8200270 en vraag naar Tom!
p.s. als recruiter deze vacature met interesse gelezen? Sorry, we hebben geen interesse. Echt, niet bellen!

Geschreven door Marissen,