Iedere dag webshops naar de top brengen!

Elkaar inspireren om het onmogelijke te doen!

Met collega’s en klanten inspireren we elkaar om verwachtingen te overtreffen en dat wat niet kan, tóch te doen. Gewoon omdat het echt wel kan. Meer over ons te weten komen?

Lees meer

Pure liefdevoor ons vak

Naast het maken van flauwe grappen, is onze liefde voor e-commerce iets wat ons bindt. Over het algemeen hebben we iedere dag veel lol; met klanten, over klanten, met elkaar en over elkaar. We zijn een gevarieerd gezelschap met technische, creatieve, commerciële en praktische mannen. Yep, allemaal mannen :)


Maak kennis met ons

Een gevarieerdmaar goed aanbod

Wij zijn niet alleen het "uitmuntende Magento bureau met x aantal gecertificeerde developers", etc. etc. Onze developers worden zeker gewaardeerd door klanten en menig concullega, maar er komt meer bij kijken om écht van toegevoegde waarde te zijn. Dat kunnen we goed bieden.


Hoe we dat aanpakken

Heel gemakkelijkgoed bereikbaar

We zitten lekker centraal in Nederland in Kampen, naast Zwolle en dichtbij Lelystad. Met uitzicht op de IJssel, hebben we één van de betere plekjes in Kampen. We hebben geen bedrijfshond, maar wel een Jura. Dus al met al kunnen we stellen dat afstand én de koffie in ieder geval goed te doen zijn.


Direct een afspraak maken

Het klappen vande zweep!

We zijn sinds 2009 actief en sinds die tijd hebben we alweer heel projecten samen opgeleverd. Met leeftijden van begin twintig tot en met alweer eind dertig zijn we fris én ruim ervaren. Veelal vanaf het begin bij Magento betrokken, dus ook voor onze belangrijkste dienst, Magento development, leggen we wel wat gewicht in de schaal.


Onze cases spreken voor zich

De eerstende besten?

Zeker niet. Onze klanten zijn van groot, met honderden orders per dag, tot klein. Van heel bekend tot en met verborgen online juweeltjes. Bewust werken we voor een beperkt aantal klanten, zodat we onze aandacht niet extreem hoeven te verdelen. Dat vinden we prettig.


Bekijk onze klanten

Alles uit de kast, altijdomdat het kan en mag

Iedere dag zijn we weer hard aan het werk om weer nieuwe sprekende resultaten te boeken.Het kan zijn dat we werken aan het ontwerpen en bouwen van hele mooie websites of webshops, maar het kan net zo goed zijn dat we lang aan een database sleutelen om de best mogelijke performance te bereiken. Tegelijkertijd zijn we ook vaak genoeg bezig met juist alle zaken daar omheen. Zaken zoals advertenties, brochures e.d. afstemmen op het door ons gecreëerde online brand, e-mail marketing, etc.

Altijd samen optrekkend met onze klanten.We werken nooit zomaar wat of geven direct aan dat wij denken dat het zus of zo moet. Voordat we aan het werk gaan, luisteren we graag. In onze beleving weet je zelf vaak het beste wat je klanten belangrijk vinden. Soms hebben we natuurlijk wel goede suggesties, want onze onwetendheid is de motor van onze frisse blik en dat stukje koesteren we.

Onze werkwijze

STAPPEN ZETTEN

Zin om aan de slag te gaan?
Durf de stap te nemen!

Ga aan de slag