Een lekkere club individuen met elkaar verenigd

De kracht van het team

JARNOUX en visueel design

Zeer ervaren in het hele spectrum van visueel design, heel lekker met kleurtjes en bovendien een echte Sketch-master.

HANSUX en front-end

Magento, WordPress, Laravel en noem het maar op. Zelfs hele strakke e-mails, Hans draait er zijn hand niet voor om.

TomMagento implementatie business-wise

Veel Magento maar vooral duizendpoot, creatief en in staat om ideeën te vertalen naar doeltreffende toepassingen in e-commerce.

LaurensProject-lead maar zeker ook wel front-end

Uitstekend ontwikkeld op het gebied van Magento, maar ook in staat om zonder tussenkomst van anderen strakke designs te leveren.

TIMONSoftware engineering, Magento development

Hardcore back-end developer, maar niet te beroerd om iets van een design vinden. Kent bijna ieder hoekje van Magento, 1 en 2. Ook wel de magiër van Marissen genoemd.

MAARTEN 1Software engineering, Magento development

Naast het pure front-enden ook al zeer bedreven in de Magento-admin en dol op de nuances in de front-end.

LARShardcore nerd, oubie-doubie integraties

Droomt algoritmen, eats π en kan programmeren. Volautomatische dockers in enkele commando's of andere slimme tools en oplossingen.

FabioUX en Magento front-end development

Een leergierige webdesigner die ook uit de voeten kan als front-ender en donders goed weet wat mooi is!

DaniëlMagento development

Een Magento developer met een nauwkeurigheid waar je U tegen zegt. Met zijn communicatieve vaardigheden kan hij onze klanten aan de hand nemen en van A tot Z door het proces loodsen.

JohanMagento development

Strijdt graag met Maarten 2 om het opleveren van de netste codes en is altijd hongerig naar nieuwe kennis. Doet geheel vrijwillig en met alle plezier burpees bij het koffiezetapparaat.

SeanMagento front-end development

Altijd bezig met front-end code, zowel op het werk als daarbuiten. Een perfectionist in hart en nieren wie de naam CSS guru niet zal misstaan.

JeffreyMagento development

Full time student, maar in zijn vrije tijd het aanstormende talent van Marissen. Neemt informatie op als een spons en past dit vervolgens uitstekend toe voor onze klanten.

Maarten 2Software engineering, Magento development

Magento developer met een diepe kennis van software architectuur. Houdt van nette, correcte code en als er een groot dictee voor de PHP taal zou zijn, dan zou hij daar zeker aan mee doen.

DennisSoftware engineering; Mobile en Laravel development

Deze back-end developer is gespecialiseerd in Laravel/apis en mobile. Kan daarnaast ook een aardig stukje Vue.js en mag graag slechte moppen tappen.

ManonContent-strategie/creatie

Taalkunstenares met oog voor mooie, duidelijke teksten en een vlotte pen. Schrijft graag aan de hand van een duidelijke strategie en draait haar hand niet om voor teksten die je vindbaarheid een boost geven maar ook lekker weglezen. 

OrhanApp-developer

Onze huispoëet. 'Goede code leest als een gedicht, ik concentreer me dan ook altijd op het zijn van een goede dichter', aldus Orhan. Ondanks zijn poëtische aard een objectieve denker die altijd streeft naar een fantastisch resultaat.

NickApp-developer

Onze iOS developer die geniet van de logica achter back-end en het praten tegen andere systemen, maar heeft ook veel affiniteit met front-end. Schallen de meezingers door de boxen, dan maakt Nick optimaal gebruik van zijn stembanden.

RubenApp- developer 

Als app-developer ben je nooit uitgeleerd, maar Ruben is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en functionaliteiten. Altijd bereid om een een extra stap te zetten voor onze klanten en zijn collega's.

THINK BIG

Wil jij werken met dit toffe team?
Durf de stap te nemen!

Boek een audit

Partners

  • Wordpress
  • Wordpress
  • Laravel
  • Magento
  • Sketch