Overzichtelijk en duidelijk afgekaderd

harde inzet, flexibel en transparant

Onze werkwijze biedt snelheid, overzicht en bovenal inspraak. Die inspraak (en controle) wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. In online is deze aanpak noodzaak voor kwaliteit.

Lees meer

Super tastbaarheerlijk bruikbaar

We houden van scrum, maar zijn ook praktisch.De gemiddelde projecten die we onderhanden hebben zijn best complex en vragen daarom een doordachte aanpak.

Het liefst pakken we elk project op een Agile manier aan, wat inhoudt dat we in duidelijke en overzichtelijke stappen werken. We zullen het altijd aanbevelen wanneer je werkt aan een complexe oplossing. Toch zijn er ook redenen te bedenken om geen Scrum te gebruiken.

direct aan de slag


Wel altijd een aanpak op maat Onze (agile) aanpak geeft ruimte voor voortschrijdend inzicht (iteraties) en kan verrassende (positieve) effecten hebben op het eindresultaat Je bespaart tijd en het programma van eisen is niet heilig maar puur een leidraad welke ons samen in staat stelt om te denken over de beste kwalitatieve oplossingen.

Uiteindelijk is het altijd best value voor money, omdat we op deze manier geen kostbare tijd besteden aan het offertes, scopen, het uitwerken van mogelijke scenario's (waarvan het grootste deel toch niet voorkomt ;)). Hiermee verhogen we het plezier van iedereen die aan het project deelneemt en je kunt vast raden wat deze werkwijze met de kwaliteit van het product doet; deze neemt aanzienlijk toe omdat er meer tijd in de echt relevante onderdelen wordt gestoken. Klinkt logisch toch?

lees alles over scrum

Je project met ons scrummen?

Dat kan natuurlijk!
Deel de eerste contouren!

contact met ons