PHP back-end developer

Een leven zonder computers en technologie onvoorstelbaar? Programmeren net zoveel hobby als werk? Altijd nieuwsgierig in hoe zaken beter kunnen, benieuwd hoe collega’s complexe problemen oplossen, de drive om iedere dag weer iets beter te worden?

Geloof het of niet, maar dan moet je in Kampen zijn! Wij zijn namelijk op zoek naar een gedreven PHP back-end developer en hebben een hoop te bieden. Kampen? Yes, een prachtige plek in een heerlijk kantoor met bijzonder lieve collega’s, uitzicht op de IJssel, een speciaalbier-café op rol-afstand, en dat dan op 5 minuten loopafstand van het station, dichtbij Zwolle, Dronten, Emmeloord.

Wie zijn wij dan precies?

Misschien ken je ons wel, maar net zo goed ook niet. We werken onder de naam Marissen, reclame & internet en kunt ons kennen als gewaardeerd Magento bureau werkzaam voor een aantal bekende en minder bekende klanten. Wij zijn een klein maar professioneel team van designers, front-end developers en back-end developers, gespecialiseerd in E-commerce en Magento. Dit doen we met zo’n 10 man en we laten onszelf graag aanvullen met een aantal goede partners op het gebied van online marketing, hosting en logistiek.

Iedereen met liefde voor online technologie loopt al gauw mee als teamlid om samen onze doelen verder te bereiken. Met elkaar vinden we het belangrijk om kwaliteit te leveren die boven de standaard ligt, we hanteren graag een eigen standaard en een belangrijk onderdeel van die standaard is dat kwaliteit hand in hand gaat met lol en ontspanning. Zo bereiken we onze resultaten graag, worden we door onze klanten gewaardeerd en ook vanuit de Magento community verdienen we met ons werk al een aantal jaar eervolle vermeldingen.

Wat zoeken wij?

Dat hebben wij al min of meer aangeven, een m/v die een liefde heeft voor technologie en slimme oplossing met als doel om onze (e-commerce) applicaties te verbeteren.

We hebben veel specifiek werk en zoeken ook zeker wel een Magento (2) developer, maar als Magento niet helemaal je kopje thee is of gewoonweg (nog) niet je specialisme, je wel een lekker potje in PHP kunt programmeren en dat dus met de nodige ambitie doet, dan zijn we heel hard op zoek naar jou.

Man/vrouw, oud of jong, tukker of Turk, dat doet er voor ons niet heel veel toe. Aantoonbare ervaring is uiteraard de wens, maar zoals aangegeven staat drive en ambitie voorop.

Waar mag je je mee bezig houden?

PHP development is de hoofdzaak maar in de hoedanigheid kun je op een heel aantal manieren aan het werk zijn. Van Magento tot WordPress tot Laravel, van mooi maatwerk voor klanten tot nuttig werk zoals bijvoorbeeld het verfijnen van onze Docker eco-systeem of verder uitwerken van ons automatische deployment.

De werkzaamheden voor deze baan hebben voornamelijk te maken met bovenstaande onderwerpen, maar het werk voer je altijd uit samen met je collega’s bij Marissen. Met het delen van kennis als belangrijk onderdeel van onze filosofie en bedrijfscultuur zijn we in staat tot grote dingen en maak je als individu voortdurend grote stappen.

Waarom bij ons aan de slag? Wat wij te bieden hebben:

 • Een bijzondere werkomgeving op een historische plek, 5 minuten van het centrale station in Kampen, 10 minuten van Zwolle (ook vanuit Flevoland of Friesland zijn we overigens meer dan uitstekend bereikbaar); 
 • Uitgebreide gelegenheid voor eigen ontwikkeling;
 • De visie om te focussen op je talenten ipv taken (precies de reden waarom er bij bovengenoemde werkzaamheden geen taken staan);
 • Een prettige werksfeer met bijzonder leuke en gedreven collega’s;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, middels een goed salaris, reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, flexibiliteit in werktijden en meer;
 • De kans om zonder een officiële sollicitatie te hebben, gewoon eerst eens vrijblijvend kennis te maken. Vrijdagmiddag is vrijwel altijd vrij voor dit soort kennismakingen.

Wat wij vragen:

 • HBO-opleiding informatica of MBO applicatie-ontwikkeling;
 • Ruime ervaring met PHP;
 • Drive! Pro-activiteit, talent en skills zijn handig, maar drive is alles;
 • Taalbeheersing: de Nederlandse taal die spreek je goed en volledig;
 • Je hebt de absolute ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een waardevolle collega en als professional heb je drive om bovengemiddeld te zijn op je vakgebied.

Concreet maken, deze baan als PHP back-end developer?

Stuur een korte maar krachtige motivatie en je c.v. naar [email protected] of nodig jezelf uit om gewoon eerst eens vrijblijvend kennis te maken. Heb je nog vragen over deze vacature of zie je andere mogelijkheden om van toegevoegde waarde te zijn? Mail ons gerust of bel ons via 038-8200270 en vraag naar Tom!

p.s. als recruiter deze vacature met interesse gelezen? Sorry, we hebben geen interesse. Echt, niet bellen!

Geschreven door Marissen,