Vacature Magento 2 back-end developer

Ga jij knetterhard voor Magento 2? Kun je de verschillen tussen Magento 1 en 2 wel dromen en schrik je nog wel eens wakker over Magento 1? Kun je het waarderen om regelmatig open source te werken, een bijdrage te leveren aan Magento 2 en hoop je nog weer een stap te zetten in je kennis van en manier van werken met Magento 2 en al het andere wat erbij komt kijken?

Stap dan nu uit die comfort-zone en ervaar dat een nieuwe plek enorm verfrissend kan werken! Wij zijn, zoals zoveel bureau’s, op zoek naar een gedreven Magento 2 developer en wij zijn bereid om een baan op maat te bieden. Bij ons staan de taken niet centraal, maar de mogelijke bijdrage is waar het bij ons om draait. Omgekeerd hopen wij, als Magento-specialisten, ook weer een hoop aan jou bij te dragen. Lees even verder en nodig jezelf bij voorkeur ook even uit voor een gesprek om erachter te komen wat een nieuwe baan voor jou kan inhouden.

Wie zijn wij dan precies?

Misschien ken je ons wel, maar net zo goed ook niet. We werken onder de naam Marissen, reclame & internet en kunt ons kennen als gewaardeerd Magento bureau werkzaam voor een aantal bekende en minder bekende klanten. Wij zijn een klein maar professioneel team van designers, front-end developers en back-end developers, gespecialiseerd in E-commerce en Magento. Dit doen we met zo’n 10 man en we laten onszelf graag aanvullen met een aantal goede partners op het gebied van online marketing, hosting en logistiek. We zitten op een prachtige centrale en uitstekend bereikbare plek in een heerlijk kantoor met bijzonder gedreven collega’s, uitzicht op de IJssel, een speciaalbier-café op rol-afstand, en dat dan op 5 minuten loopafstand van het station, dichtbij Zwolle, Dronten, Emmeloord. 

Iedereen met een stevig stukje liefde voor Magento loopt al gauw met ons mee als teamlid om samen onze doelen te bereiken. Met elkaar vinden we het belangrijk om kwaliteit te leveren die boven de standaard ligt, we hanteren graag een eigen standaard en een belangrijk onderdeel van die standaard is dat kwaliteit hand in hand gaat met lol en ontspanning. Zo bereiken we onze resultaten graag, worden we door onze klanten gewaardeerd en ook vanuit de Magento community verdienen we met ons werk al een aantal jaar eervolle vermeldingen.

Wat zoeken wij?

Allereerst iemand met stevige ervaring met Magento 2 en bij voorkeur deze kennis en kunde uitgedrukt in een certficering (geen vereiste, we weten gauw genoeg wat we aan elkaar hebben). Ten tweede vinden we een nieuwe collega met de drive en ambitie om beter te worden en anderen ook beter te maken, erg fijn. .

Heb je ervaring in project-matig werken, is scrum je niet onbekend en weet je hoe het is om direct voor toffe Magento-klanten te werken, dan is dat groot pré.

Waar mag je je mee bezig houden?

Magento development is de hoofdzaak maar in de hoedanigheid kun je op een heel aantal manieren aan het werk zijn. Heb je ideeën over andere zaken; zoals de structuur van onze thema’s, ons gebruik van Docker of tips voor Laravel of app-development, etc., dan wordt je inbreng van harte gewaardeerd. Als Magento back-end developer is de ontwikkeling van maatwerk en integraties het belangrijkste werk, maar  performance-monitoring en -optimalisatie is eveneens een bijzonder belangrijk onderdeel van je dagelijks werk. Als je het interessant vindt, is het zeker een optie met onze klanten maatwerk-ontwikkelingen bespreken, projecten vormgeven en in het voortraject betrokken zijn.

De werkzaamheden voor deze baan hebben voornamelijk te maken met bovenstaande onderwerpen, maar het werk voer je altijd uit samen met je collega’s bij Marissen. Als collega vinden wij het fijn als je ook in staat bent om ons te reviewen en te verbeteren, dat kan middels een simpele review van een pull-request maar het kan ook meer de diepte ingaan middels sessies die je met je collega’s hebt om eens goed te filosoferen over achterliggende ideeën en visies op ontwikkeling. 

Waarom bij ons aan de slag? Wat wij te bieden hebben:

 • Een bijzondere werkomgeving op een historische plek, 5 minuten van het centrale station in Kampen, 10 minuten van Zwolle (ook vanuit Flevoland of Friesland zijn we overigens meer dan uitstekend bereikbaar); 
 • Uitgebreide gelegenheid voor eigen ontwikkeling;
 • De visie om te focussen op je talenten ipv taken (precies de reden waarom er bij bovengenoemde werkzaamheden geen taken staan);
 • Een prettige werksfeer met bijzonder leuke en gedreven collega’s;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, middels een goed salaris, reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, flexibiliteit in werktijden en meer;
 • Eerst vrijblijvend kennismaken in plaats van solliciteren. Vrijdagmiddag staat altijd vrij geboekt voor dit soort kennismakingen.

Kom vooral langs om alle details eens door te nemen.

Wat wij vragen:

 • Ervaring met Magento back-end development, ervaring met Magento back-end development en ervaring met Magento back-end development! Je opleiding is ondergeschikt aan deze kennis, maar een opleiding informatica of applicatie-ontwikkeling helpt zeker mee.;
 • Ruime ervaring met PHP;
 • Uitgebreide kennis van MySQL/MariaDB. Kennis van Elasticsearch, MongoDB en Redis zijn uiteraard meer dan welkom.
 • Een uitstekende drive! Pro-activiteit, talent en skills zijn handig, maar drive is alles;
 • Taalbeheersing: de Nederlandse taal die spreek je goed en volledig;
 • PhpStorm, Git en het werken op Linux workstations of servers zijn je niet onbekend.

Als Magento back-end developer eens ergens anders aan de slag?

Stuur een korte maar krachtige motivatie en je c.v. naar [email protected] of geef aan dat je gewoon graag eens komt kennismaking. Heb je nog vragen over deze vacature of zie je andere mogelijkheden om van toegevoegde waarde te zijn? Mail ons gerust of bel ons via 038-8200270 en vraag naar Tom!

p.s. als recruiter deze vacature met interesse gelezen? Sorry, we hebben geen interesse. Echt, niet bellen!

Geschreven door Marissen,