Het beste en knetterhard raak, continue weer!

altijd de volle 100% focus op e-commerce!

Bakkeleien met de front-ender, de back-ender opgevoed door de SEO-specialist, de designer die de code kraakt, etc. Allemaal met het doel om een ongekend hoog niveau te bereiken

Lees meer

Magentoonze eerste liefde

Sinds het prille begin werken we al met Magento en zo zijn er alweer heel wat jaren dat onze focus en expertise voor een groot deel bij dit prachtige platform ligt. Magento 1 of Magento 2, in beide versies zijn we zeer bedreven.


Meer over Magento development

Allesspik en span!

Met een juist uitgewerkt design kom je tegemoet in usability, vergroot je je conversie maar komt je merk en reputatie ook volledig tot z'n recht. Goed design is een vak, maar de uitwerking middels een goede front-end is al minstens zo belangrijk om succesvol te zijn in e-commerce.


Magento Front-end development

Meer danvormgeving

Goed design, met name voor e-commerce, vraagt ervaring, inzicht maar zeker ook het vermogen om goed te kunnen schakelen met zowel de back-enders als front-enders. Onze designers verstaan bovenal de taal van e-commerce en we doen niet aan plaatjes bij praatjes.


Meer over ons design

Perfectieonder de motorkap

Hier begint het wel vaak mee. Een goede basis voor het meeste succes van onze klanten. Sterk back-end development zit in het neerzetten van goede en doordachte installaties, maar zeker ook in de uitvoering van maatwerk en de keuze voor de juiste modules.


Meer over back-end development

Een goed beginis leuk

maar nog lang niet genoeg. Er moet vaak zoveel meer gebeuren en met onze klanten maken we zo snel mogelijk een plan om . voor goud te gaan. Daarvoor moeten we continue aan de bak en resultaten boeken is dan het doel. Optimaliseren, optimaliseren en nog eens optimaliseren.

Webshops optimaliseren

Je webshopnaar een hoger plan

Ons werk begint bij het uitwerken van de exacte case, samen met de klant. Wat willen we, welke ambities moeten we hebben, wat is realistisch? Tegelijkertijd is het onze taak om verder te kijken; wat is de eerste stip op de horizon en welke stappen moeten er gezet worden?

over e-commerce development

Tot het uiterste gaanen daar voorbij

HELDER, EEERLIJK EN HET LIEFST EEN GOEDE DOSIS LOL Wat we doen, dat doen we met plezier en wat we doen heeft ook altijd een doel. Met elkaar stemmen we de belangrijkste doelen af en vooraf maken we de details helder, maar tegelijkertijd houden we het graag realistisch en beloven we gouden bergen of garanderen grote successen. Met een gezamenlijke drive en lol in wat we doen, komen we wel vaak ontzettend goed in de juiste richting.

JE MOET HET ERVAREN OM TE GELOVEN Wij begrijpen als geen ander dat je nu natuurlijk niet zomaar een project opstart. Alhoewel, we hebben hele mooie samenwerkingen zien ontstaan met klanten die direct hun project bij ons aanmeldden. Het is niet verboden. Maar áls je dan wel met ons start, proberen we het altijd in stappen te doen. Na, of zelfs al tijdens, is er altijd gelegenheid om het laatst opgeleverde te evalueren en daarmee direct bij te sturen als dat nodig is. Dat noemen we Agile en doen we al "scrummend". Mocht het samenwerken nu echt niet bevallen, dan zit je niet vast aan een compleet geaccordeerde offerte. Er is alle vrijheid om te bedanken en er zijn ook geen vervelende contracten die nog doorlopen.

THINK BIG

Klaar om groot te worden?
Durf de stap te nemen!

Maak een afspraak

Partners

  • Wordpress
  • Wordpress
  • Laravel
  • Magento
  • Sketch