wij ontwikkelen websites en webshops

Het beste en knetterhard raak, keer op keer!

Als designers, back-enders, front-enders en contentstrategen met gevoel voor e-commerce werken we vooral heel hard samen om tot top resultaten te komen.

Lees meer

Magentoonze eerste liefde

Sinds het prille begin werken we al met Magento. Onze focus ligt dus al heel wat jaren op dit prachtige platform, waardoor we onszelf wel experts durven te noemen. Magento 1 en Magento 2, in beide zijn we zeer bedreven.


Wat we leveren met Magento

Sterke websitesmet een duidelijk doel

Is je website een belangrijk onderdeel van je business en wil je dat zo houden? Laat ons dan je website ontwikkelen. Dankzij onze ervaring ontwikkelen wij websites die het geld dubbel en dwars waard zijn en duidelijk bijdragen aan de groei van je bedrijf.

website ontwikkelen

Meer danvormgeving

Goed design, met name voor e-commerce, vraagt om ervaring, inzicht en zeker ook het vermogen om goed te kunnen schakelen met zowel de back-enders als de front-enders. Onze designers verstaan bovendien uitstekend de taal van e-commerce.


Meer over ons design

Je omzet door het dakmet e-mail marketing

We kunnen onze klanten uitstekend helpen met e-mail marketing. Ook als je website niet door ons is ontwikkeld, kunnen we je enorm vooruit helpen door goed uitgedachte e-mail marketing campagnes in te zetten!

meer over e-mail marketing

Een goed beginis leuk

Maar slechts het halve werk. Vaak moet er nog zoveel meer gebeuren. Samen met onze klanten maken we zo snel mogelijk een plan om de top te bereiken. Daarvoor moeten we continue aan de bak om resultaten te boeken. Optimaliseren, optimaliseren en nog eens optimaliseren.

Webshops optimaliseren

Je webshopnaar een hoger plan

We starten, samen met jou, met het uitwerken van de exacte case. Wat willen we bereiken, welke ambities we moeten hebben en wat realistisch is. Tegelijkertijd is het onze taak om verder vooruit te kijken; wat is de stip op de horizon en welke stappen moeten we nemen om daar te komen?

over e-commerce development

Tot het uitersteen daar voorbij

HELDER, EERLIJK EN HET LIEFST MET EEN FLINKE DOSIS LOL Wat we doen, doen we met plezier, maar wat we doen heeft ook altijd een doel. Met elkaar stemmen we de belangrijkste doelen af en vooraf maken we de details helder. Tegelijkertijd houden we het graag realistisch en beloven we geen gouden bergen of grote successen, maar met een gezamenlijke drive en flink wat lol, komen we ontzettend ver!

JE MOET HET ERVAREN OM TE GELOVEN Hoewel we hele mooie samenwerkingen zien ontstaan met klanten die direct hun project bij ons neerleggen, begrijpen we als geen ander dat je die stap niet zomaar neemt. Start je wel direct met ons? Dan houden we het overzichtelijk voor je door altijd in duidelijke stappen te werken. Na, of zelfs al tijdens de werkzaamheden kun je al het laatst opgeleverde evalueren en daarmee direct bijsturen als dat nodig is. Dat noemen we Agile werken en doen we al "scrummend". Bevalt de samenwerking echt niet? Dan zit je niet vast aan een compleet geaccordeerde offerte. Je hebt alle vrijheid om te bedanken en we hebben geen vervelende contracten die dan nog doorlopen. Dat noemen wij pas prettig samenwerken!

THINK BIG

Klaar om groot te worden?
Neem de stap!

Maak een afspraak