wij ontwikkelen websites en webshops

Het beste en knetterhard raak, continue weer!

dan zijn we als designers, front-enders, back-enders en de mannen met het gevoel voor e-commerce vooral heel hard samen aan het werk om tot top-resultaten te komen.

Lees meer

Magentoonze eerste liefde

Sinds het prille begin werken we al met Magento en zo zijn er alweer heel wat jaren dat onze focus en expertise voor een groot deel bij dit prachtige platform ligt. Magento 1 of Magento 2, in beide versies zijn we zeer bedreven.


Wat we leveren met Magento

Sterke websitesmet een duidelijk doel

Is je website een belangrijk onderdeel van je business en wil je dat zo houden? Laat ons dan je website ontwikkelen. Wij zijn ervaren in het ontwikkelen van websites die het geld dubbel en dwars opleveren, een duidelijke bijdrage hebben in de groei.

website ontwikkelen

Meer danvormgeving

Goed design, met name voor e-commerce, vraagt ervaring, inzicht maar zeker ook het vermogen om goed te kunnen schakelen met zowel de back-enders als front-enders. Onze designers verstaan bovenal de taal van e-commerce en we doen niet aan plaatjes bij praatjes.


Meer over ons design

Je omzet in de luchtmet e-mail marketing

We kunnen onze klanten uitstekend helpen met e-mail marketing en ook als je je website of webshop niet bij ons ontwikkeld hebt, kunnen we je enorm vooruit helpen met e-mail marketing?

meer over e-mail marketing

Een goed beginis leuk

maar nog lang niet genoeg. Er moet vaak zoveel meer gebeuren en met onze klanten maken we zo snel mogelijk een plan om . voor goud te gaan. Daarvoor moeten we continue aan de bak en resultaten boeken is dan het doel. Optimaliseren, optimaliseren en nog eens optimaliseren.

Webshops optimaliseren

Je webshopnaar een hoger plan

Ons werk begint bij het uitwerken van de exacte case, samen met de klant. Wat willen we, welke ambities moeten we hebben, wat is realistisch? Tegelijkertijd is het onze taak om verder te kijken; wat is de eerste stip op de horizon en welke stappen moeten er gezet worden?

over e-commerce development

Tot het uiterste gaanen daar voorbij

HELDER, EERLIJK EN HET LIEFST EEN GOEDE DOSIS LOL Wat we doen, dat doen we met plezier en wat we doen heeft ook altijd een doel. Met elkaar stemmen we de belangrijkste doelen af en vooraf maken we de details helder, maar tegelijkertijd houden we het graag realistisch en beloven we geen gouden bergen of garanderen grote successen. Met een gezamenlijke drive en lol in wat we doen, komen we wel vaak ontzettend goed in de juiste richting.

JE MOET HET ERVAREN OM TE GELOVEN Wij begrijpen als geen ander dat je nu natuurlijk niet zomaar een project opstart. Alhoewel, we hebben hele mooie samenwerkingen zien ontstaan met klanten die direct hun project bij ons aanmeldden. Het is niet verboden. Maar áls je dan wel met ons start, proberen we het altijd in stappen te doen. Na, of zelfs al tijdens, is er altijd gelegenheid om het laatst opgeleverde te evalueren en daarmee direct bij te sturen als dat nodig is. Dat noemen we Agile en doen we al "scrummend". Mocht het samenwerken nu echt niet bevallen, dan zit je niet vast aan een compleet geaccordeerde offerte. Er is alle vrijheid om te bedanken en er zijn ook geen vervelende contracten die nog doorlopen.

THINK BIG

Klaar om groot te worden?
Durf de stap te nemen!

Maak een afspraak