Het beste en knetterhard raak, continue weer!

100% focus op doeltreffende e-commerce!

Bakkeleien met de front-ender, de back-ender opgevoed door de SEO-specialist, de designer die de code kraakt, etc. Allemaal met het doel om een ongekend hoog niveau te bereiken

Lees meer

Perfectieonder de motorkap

Hier begint het wel vaak mee. Een goede basis voor het meeste succes van onze klanten. Sterk back-end development zit in het neerzetten van goede en doordachte installaties, maar zeker ook in de uitvoering van maatwerk en de keuze voor de juiste modules.


Meer over back-end development

Allesspik en span!

Met een juist uitgewerkt design kom je tegemoet in usability, vergroot je je conversie maar komt je merk en reputatie ook volledig tot z'n recht. Goed design is een vak, maar de uitwerking middels een goede front-end is al minstens zo belangrijk om succesvol te zijn in e-commerce.


Magento Front-end development

Meer danvormgeving

Goed design, met name voor e-commerce, vraagt ervaring, inzicht maar zeker ook het vermogen om goed te kunnen schakelen met zowel de back-enders als front-enders. Onze designers verstaan bovenal de taal van e-commerce en we doen niet aan plaatjes bij praatjes.


Meer over ons design

Je webshopnaar een hoger plan

Ons werk begint bij het uitwerken van de exacte case, samen met de klant. Wat willen we, welke ambities moeten we hebben, wat is realistisch? Tegelijkertijd is het onze taak om verder te kijken; wat is de eerste stip op de horizon en welke stappen moeten er gezet worden?

over e-commerce development

Een goed beginis leuk

maar toch ook maar de helft. Wij hoeven juist geen helft, we willen meer dan de helft. Klanten die dit niet ook willen, zijn wij nog niet tegen gekomen. Nee, we gaan voor goud en daarvoor moeten we continue aan de bak. Optimaliseren, optimaliseren en nog eens optimaliseren.

Webshops optimaliseren

tot het uiterste gaanen daar voorbij

HELDER, EEERLIJK EN HET LIEFST EEN GOEDE DOSIS LOL Wat we doen, dat doen we met plezier en wat we doen heeft ook altijd een doel. Met elkaar stemmen we de belangrijkste doelen af en vooraf maken we de details helder, maar tegelijkertijd houden we het graag realistisch en beloven we gouden bergen of garanderen grote successen. Met een gezamenlijke drive en lol in wat we doen, komen we wel vaak ontzettend goed in de juiste richting.

direct een project opstarten

JE MOET HET ERVAREN OM TE GELOVEN Wij begrijpen als geen ander dat je nu natuurlijk niet zomaar een project opstart. Alhoewel, we hebben hele mooie samenwerkingen zien ontstaan met klant die direct hun project bij ons aanmeldden. Het is niet verboden. Maar áls je dan wel met ons start, proberen we het altijd in stappen te doen. Na, of zelfs al tijdens, zijn er altijd gelegenheden om het laatst opgeleverde te evalueren en daarmee direct bij te sturen als dat nodig is. Dat noemen we Agile en doen we al "scrummend" (uitleg achter de link). Mocht het samenwerken nu echt niet bevallen, dan zit je niet vast aan een compleet geaccordeerde offerte. Er is alle vrijheid om te bedanken en er zijn ook geen vervelende contracten die nog doorlopen.

Gewoon benieuwd en toch nog vragen?

Heb je niet gevonden wat je verwachtte of heb je nu júist extra vragen? Stel je vraag gerust. Maak gebruik van één van de contactmogelijkheden.


contact met ons

Partners

  • Wordpress
  • Wordpress
  • Laravel
  • Magento
  • Sketch