Beginnen bij het begin en de kaders weer even afbreken

Als er echt aan ideëen gebouwd moet worden

Soms weet je nog niet eens wat nu echt wijs is. Welke middelen wel en welke middelen niet of beter: welke merkwaarden vertegenwoordigen we nu eigenijk. Hoe spreken we onze belangrijkste doelgroep aan? Allemaal goede vragen, waar een klein beetje hulp ongekend verschil maakt.

Lees meer

prachtige ideëen(door)ontwikkelen

Een goed idee komt ergens vandaan en het helpt om eens even uit te zoomen. Zo mag je ons precies vertellen wat je er mee wil, wiens leven je gaat veranderen en waarom dat ook echt zou moeten. Als eens gedacht aan dit of dat? Of überhaupt al bekend met die partij die iets soortgelijks doet? Wij staan bekend om ons meedenkend vermogen.

over ons webdesign

Conceptenverfijnen

Een goed uitgewerkt idee, waarvan het aan alle kanten klopt. Vaak is er vooral een frisse blik en wat specifieke ervaring gevraagd. Dit om het geheel echt kloppend te maken en blinde vlekken goed te signaleren. Het uitwerken; een belangrijke eerste fase in je toekomstige succes!

Kloppende uitwerkingsolide creatie

Een concept en een idee dat is één ding, de uitwerking is een tweede. Goede uitwerking is een specialistisch werkje, werk waarbij je bovendien ook echt wel even de juiste keuzes moet maken.

concept en creatieeigenlijk best vaag

even uitleggen wat wij nu precies doen Dikke kans dat je al best een beeld hebt van wat we bedoelen met concept en design en een nog grotere kans dat je al lang zelf een idee hebt wat je wilt. De reden dat je hier terecht komt, heeft er waarschijnlijk mee te maken dat je naar iets specifieks zoekt. Maar toch nog wat twijfelt, anders zou je nu niet doorlezen. Toch? Concept, creatie, idee-ontwikkeling, je mag het een naam geven maar het is echt geen algebra of voorbehouden aan de genieën uit de reclame-wereld.
Wees niet bang: we zullen je idee niet afschieten of total opnieuw ontwikkelen. Wat wij doen is eigelijk heel simpel: we reserveren een uurtje of drie, je vertelt ons je verhaal en van die tijd besteden wij weer zo'n 50% aan vooral goed luisteren en vragen. Daarna vragen we door, maken we onze opmerkingen, doen we suggesties en brengen je op ideeën. Met onze ervaring in e-commerce en met het bouwen van merken, kunnen we je idee al heel gauw verfijnen, verbeteren en uiteraard kunnen we je voorzien van slimme, efficiënte en praktische tips. Daarnaast is ook best fijn dat we je nu nét even voor de veelgemaakte fouten behoeden, de zogenaamde tricks. Als je wilt, werken we onze notities ook netjes uit en kun je er (met of zonder ons) heerlijk mee aan de slag.

neem contact op

Je plafond bepalen om er eens goed doorheen te gaan

Doordacht en doelgericht de volgende stap zetten. Zo moeilijk is het niet...