Omdat een stukje visie niet moet ontbreken

E-commerce development 200% vakmanschap

We houden ons bezig met analyse, een heldere vertaling naar een duidelijk advies om vervolgens te beginnen en, als dat wordt gevraagd, mee te helpen aan een goede boost.

Lees meer

KRITISCH ALS HET MOETSCHERPER ALS HET KAN

Door, voordat we aan het werk gaan, eerst eens goed te kijken, kunnen we in een later stadium uitmuntende resultaten boeken. Vaak genoeg gaat er al heel veel goed en hoeven we slechts wat "aan de knoppen te draaien". Als we eens een ochtendje mogen meelopen zijn we al heel wat wijzer.


Laten we kennis maken

PRAKTISCHEN HANDS-ON

Ons advies vind je niet persé terug in een lijvig document, na meerdere weken studie. Nee, wij (en onze klant vaak ook) vinden het erg prettig om direct de (on)gevraagde adviezen te geven en, als het kan, zelfs gelijk de acties uit te leggen.
Onze plannen zijn praktisch, no-nonsense, gericht op resultaat en best een tikkeltje flexibel.


Hands-on advies

KORTE KLAPPENGROTE STAPPEN

Niet om snel thuis te zijn, maar omdat het creëren van een beetje middelen ook gewoon heel praktisch is om je doelen te realiseren. Door in de juiste volgorde en met de juiste hoeveelheid gas te werken, kunnen we in een korte tijd de resultaten halen die nodig zijn om ook het grotere plan succesvol uit te voeren.


Beginnen met omzet maken

E-commerce advies voor de betere webshop

VERDER KIJKEN DAN ALLEEN JE WEBSHOP ZELF Eén van de weinige zaken die niet persé aan Magento gerelateerd zijn, maar wel zo essentieel als je webshop graag tot een succes wilt maken. We doen aan e-commerce advies vooraf, maar ook wanneer je al bezig bent en je webshop wilt verbeteren. Een goed begin wat dus volledig los staat van je website of webhop

ONTEVREDEN MET JE HUIDIGE WEBSHOP (OF PARTNER)? Weet je voor jezelf al wat er aan scheelt en wil je gewoon een volgende stap zetten? Kom dan eens bij ons langs. Zo kunnen we samen eens rustig door je case heen lopen. Als we bij ons een afspraak maken, kijkt iedere specialist direct even mee. Lekker praktisch.

je webshop reviewen

Direct behoefte aan advies, analyse of een boost voor je webshop?


neem contact met ons op