Ongekend effectief, met stip op 1 als conversie-booster!

wij zijn dol op e-mail marketing!

Vrijwel iedere klant die met e-mail marketing begint heeft spijt. Spijt dat ze er niet eerder mee begonnen zijn. E-mail marketing stelt je in staat om je zuurverdiende bezoekers een stuk effectiever om te zetten tot klanten.

Lees meer

Het gemakvan Mailchimp

Wil je snel aan de slag en heb je niet direct behoefte aan al te complexe campagnes? Kies dan voor Mailchimp.

Over Mailchimp

Database-managementvan Copernica

Ben je een echte planner en besteed je liever wat meer tijd vooraf? Kies dan voor de mogelijkheden van Copernica. Na een stevige start heb je je doelgroep ultiem gesegmenteerd en kan je de machine laten draaien!

Over Copernica

De snelheidvan Mailplus

Lekker hands-on, direct een aantal campagnes klaar en snel rendement met je webshop. Een mooie mix van direct mail en doorlopende campagnes.

Meer over Mailplus

De life-cyclesvan Clang

Hier ga je even voor zitten, maar met meerdere websites, kanalen en minsten 50.000 profielen in de database, is het alle moeite meer dan waard. Hier regel je alles mee en draai je vooral nog aan de knoppen om bij te sturen.

Meer over Clang

Op maatvanuit je webshop

Gewoon een aantal standaard mails goed en strak ingeregeld? Dat is uiteraard ook geen enkel probleem. Wij regelen een strakke follow-up voor review, achtergelaten winkelwagen, re-activatie, net wat je nodig hebt.

E-mail op maat

Hoogwaardigeeffectieve marketing

ERVAREN, GEVARIEERD EN GELIEFD OM DE RESULTATEN

Als internetbureau hebben wij uiteraard een lichte voorkeur voor e-mailmarketing. Ook hier kiezen wij, net als bij ons webdevelopment, voor systemen die doen wat ze moeten doen. Na selectie blijven er wat ons betreft dus een aantal smaken over: Mailchimp, Copernica, Mailplus of Clang. Een aantal uitermate geschikte tools voor het bedrijven van effectieve marketing.

Uiteraard moet er nog wel even worden nagedacht over een goede opzet van campagnes, en ook daarin denken wij graag met je mee. De keuze voor je ESP (e-mail service provider) kan uiteraard in overleg plaatsvinden. Voor een beetje inzicht in de verschillen kunt je onze blogpost over e-mailmarketing lezen of direct onze intake doen.

e-mail marketing intake