Omdat de standaard niet voldoende is!

Back-end development

Als er meer gevraagd wordt dan een 1-click installatie, er visie nodig is, code doordacht moet zijn en er oplossingen ontwikkeld moeten worden die nog niet eerder bedacht zijn.

Lees meer

Magento 1(module) development

Na jaren Magento 1 development, hebben we honderden modules ontwikkeld voor Magento 1. Niet al het maatwerk is het waard om in een module te vatten, maar onze meeste ontwikkelingen leveren we onze klanten als een duurzame module.

Magento 2(module) development

Ook voor Magento 2 hebben we inmiddels alweer heel wa modules ontwikkeld. Heb je behoefte aan module-ontwikkeling voor Magento 2 of wil je team Magento 2 module-development leren? Neem dan contact met ons op.

SEOtechnische implementatie

Een mooi design, dit strak uitvoeren, een meertalige webshop opzetten, daar houdt het vaak ergens op. Wil je alles ook nog eens op de wijze implementeren zodat bijvoorbeeld Google het ook nog eens fijn vindt? Dan wordt er meer gevraagd. Neem contact met ons op voor een review of die puntjes op de i.

Review enOptimalisatie

Ons werk begint bij het uitwerken van de exacte case, samen met de klant. Daarna begint het echte werk; optimalisatie. Niet alleen de front-end op het gebied van conversie, maar ook qua back-end valt er doorlopend te optimaliseren. Denk eens aan je database, het timen van connections, inperken van external requests, etc. Behoefte aan een goede review? Neem contact met ons op.

CUSTOMDEVELOPMENT

Ons werk begint bij het uitwerken van de exacte case, samen met de klant. Wat willen we, welke ambities moeten we hebben, wat is realistisch?

Lees meer

Magento 1, Magento 2en custom webdevelopement

webshops, websites, apps met hoge kwaliteit development Webdevelopment en met name Magento development vraagt een grote kennis van het systeem en vereist hoge kwaliteit code. Ook mag een goede ontwikkelstraat (OTAP) en kennis van de juiste tools niet ontbrekend.
Wil je programmeerwerk van hoge kwaliteit, dan is het vereist dat je ook met de Magento-programmeur zelf je ideeën kunt bespreken. Met onze werkwijze zorgen we ervoor dat dit altijd mogelijk is, je hebt niet te maken met consultants en vervolgens weer freelancers waarvan je maar moet hopen dat ze je begrijpen. We vinden het gaaf om als een team samen met de opdrachtgever tot een goed resultaat te komen.

vraag een techneut

webshops met de nieuwste technieken Tijd voor die we voor ons zelf besteden door momenten te kiezen en liever een aantal klanten goed te doen in plaats van steeds maar weer op zoek te zijn naar nieuwe klanten. Het is een keuze, filosofie en de wijze waarop we als Magento programmeur onze harten sneller kunnen laten kloppen. Zo zijn we vrijwel altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte en dragen we ook zelf bij aan de Magento community met werken aan tools of doen we goede suggesties voor Byte om bijvoorbeeld de Hypernodes nog beter te maken. Ben je developer en vind je het leuk om aan te schuiven? We vinden het hartstikke leuk om vrijdagmiddag nuttig en aangenaam te besteden

stuur een berichtje


Gewoon benieuwd en toch nog vragen?

Heb je niet gevonden wat je verwachtte of heb je nu júist extra vragen? Stel je vraag gerust. Maak gebruik van één van de contactmogelijkheden.


contact met ons