Iedere dag, webshops naar de top brengen!

Front-end als absolute sleutel in succes

Die supersnelle en foutloze webshops, die zijn allemaal heel fantastisch. Maar zonder een op en top front-end, is het wat ons betreft al een stuk minder waard. Met een top front-end inspireren we dagelijks onze klanten en stimuleren we onze back-end developers tot ongekende prestaties.

Lees meer

MAGENTO 1front-end development

Wij hebben jarenlange ervaring met Magento 1. Kennis die, ook nu MAgento 2 er is, nog steeds ontzettend goed van pas kan komen.

MAGENTO 2front-end development

Eind 2015 gelanceerd en inmiddels hebben wij alweer heel wat shops opgeleverd in Magento 2. Benieuwd naar wat Magento 2 biedt ten opzichte van Magento 1? Neem contact op.

WORDPRESSfront-end development

Naast Magento is er nog een CMS welke wij graag gebruiken voor het goed beheersbaar maken van onze websites. Deze en vele andere van onze websites zijn in WordPress ontwikkeld.

SEO THEMEfront-end development

Een design omzetten naar een front-end is leuk, maar ervoor zorgen dat het thema ook aan alle richtlijnen voor SEO voldoet, is twee. Al onze thema's worden op deze richtlijnen ontwikkeld.

UX/INTERACTIEfront-end development

Een finishin' touch. Bij ons geen sluitstuk, maar standaard onderdeel van onze werkwijze en iets waar alle front-enders bij ons bedreven in zijn.

FRONT-ENDOPTIMALISATIE

Optimalisatie van front-end, het klinkt groot maar in principe kun je er in de huidige tijd, met de constante stroom aan devices en nieuwe front-end technieken, niet aan ontkomen om ook je front-end regelmatig te optimaliseren.

Magento 1, Magento 2, WordPress of Laravalfront-end developement

webshops, websites, apps die pixel-precies zijn en lekker smoelen met strak uitgevoerd design Onze websites en webshops worden vaak zeer gewaardeerd en dat komt in eerste natuurlijk vooral omdat ze er goed uit zien. De front-end van onze webshops en websites moet zeer mooi zijn en het liefst ook wel bekroond worden. Of het nu Magento, WordPress, Laravel of een maatwerk pareltje is, we gaan er altijd voor.

neem contact op

STAPPEN ZETTEN

Zin om aan de slag te gaan?
Durf de stap te nemen!

Ga aan de slag