Magento: uitstekend voor de serieuze online retailer

Magento is een al jarenlang gebruikt platform voor e-commerce, uitstekende software voor webshops. Een belangrijk pluspunt aan deze software, is dat deze open source is. Zo kunnen wij de in de basis al zeer uitgebreide shops oneindig doorontwikkelen, makkelijk overnemen van andere partijen als je bijvoorbeeld een nieuwe stap wilt zetten.

Lees meer

Allesspik en span!

Met een juist uitgewerkt design kom je tegemoet in usability, vergroot je je conversie maar komt je merk en reputatie ook volledig tot z'n recht. Goed design is een vak, maar de uitwerking middels een goede Magento front-end is al minstens zo belangrijk om succesvol te zijn in e-commerce.


Magento Front-end development

Magento webshopsbouwen

Als er meer gevraagd wordt dan een 1-click installatie, er visie nodig is, code doordacht moet zijn en er oplossingen voor Magento ontwikkeld moeten worden die nog niet eerder bedacht zijn.


Meer over Magento development

Magento thema'sontwikkelen

Na het leveren van een afgemeten design, zijn onze front-enders aan zet om een mooi Magento-thema te ontwikkelen. Ook deze werkzaamheden kunnen wij, met een goed op elkaar ingespeeld team, goed uitvoeren.


Magento Front-end development

MAGENTO 2front-end development

Eind 2015 gelanceerd en inmiddels hebben wij alweer heel wat shops opgeleverd in Magento 2. Benieuwd naar wat Magento 2 biedt ten opzichte van Magento 1? Neem contact op.


Meer over Magento 2

MAGENTO custom development

Ben je op zoek naar specifieke functionaliteit of heb je een uitdagende klus of performance-probleem met Magento? Leg dan je vraag of probleem eens bij ons neer.


Custom Magento development

Design Magentowebshops

Het design van een webshop is al een klus op zich, maar in een design ook nog eens rekening houden met de functionaliteit van Magento, vraagt nog meer kennis en expertise.


Bekijk hoe wij dat aanpakken

Magento: ongekende mogelijkheden

Magento software onderscheidt zich van andere software voor webshops, webwinkels. Vanwege de eenvoud en schaalbaarheid van de Magento is het zeer geschikt voor voor kleine én grote webwinkels.


Magento en niets anders

Wij zijn gespecialiseerd in het gebruik van Magento, sterker nog: Magento is het enige platform waar wij voor kiezen. We helpen je graag bij het succesvol opzetten van je online business en indien je ook maar een beetje geïnteresseerd bent, vertellen we graag in geuren en kleuren over dit prachtige systeem. Magento heeft eindeloos veel mogelijkheden, een kleine greep uit alle voordelen van dit platform:

  • open Source software gericht op groei, geen plafond
  • vele betaalmogelijkheden
  • oneindig veel variaties voor het verzenden van bestellingen
  • uitstekend te koppelen aan andere software, zoals boekhoud- en crm-systemen.

Voorbeelden van Magento webshops

Leuk verhaal, maar benieuwd naar ons werk?

Bekijk ons portfolio