Al dat werk waar we best een beetje trots op zijn!

Is nooit klaar bij oplevering

Goed opgeleverd werk is in ieder geval geen reden om op onze spreekwoordelijke lauweren te gaan rusten. Na live-gang is er altijd werk aan de winkel en valt er op allerlei fronten te optimaliseren. Het echte werk gaat beginnen!

Lees meer

Contentverfijnen en verbeteren

Content optimaliseren is een vak apart. Vaak is het gericht op SEO, maar wat vaak vergeten wordt is het doorontwikkelen van beeld, het nog beter afstemmen van je teksten en echte synergie te creëren. Wij kijken naar beide onderdelen en zo komen we ook op dit vlak tot steeds hogere conversie.

Snel, sneller,snelst

Optimalisatie van performance is iets wat continue doorgaat. Tegenwoordig is je shop aan van alles gekoppeld en daarmee kun je niet altijd van je eigen kracht uit gaan. Door ons werk actief te monitoren, bottle-necks snel op te sporen en bovendien elkaars werk actief te reviewen, komen we tot goede resultaten en weten we steeds weer stappen te maken.

Met je bezoekersmeekijken

Als je een winkel hebt, wil je ook weten of je klanten zich goed redden of dat ze misschien hulp nodig hebben bij het bestellen. Feedback die je krijgt neem je te harte en je doet er wat mee: je geeft producten een andere plek, je maakt je aanbiedingen duidelijker of juist niet, etc. Online is dit niet anders en wij noemen het conversie-optimalisatie, een mooie term voor het steeds beter bedienen van je bezoekers.

Welke toolsgebruik jij?

Als e-commerce ondernemer weet je als geen ander hoe druk je kunt zijn met je webshop en alles wat er omheen komt. Laat ons een halve dag in je organsatie rondlopen en wij kunnen je precies vertellen met welke tools je je leven weer een stukje aangenamer kunt maken.

Je budgettenefficiënt besteden

Vrijwel iedereen kent de verhalen van die ondernemer die zelf zijn Adwords regelde en paginagrote advertenties in het Financieel dagblad plaatste om zijn sneakers te verkopen. Ook hier kijken we heel graag even mee, met onze ervaring kunnen we je altijd voor een paar fouten behoeden.

WEBSHOP OPTIMALISERENCONVERSIE OPTIMALISATIE

Waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt bij het optimaliseren van je webshopBij ons is dat niet veel anders, want als we ergens beginnen kijken we toch al gauw naar de zwakke punten en uiteindelijk gaan we steeds dieper op de details in om uiteindelijk tot een ultiem resultaat te komen. We kunen optimaliseren met A/B tests, split-runs, gepersonaliseerde content, etc. Op basis van onze ervaringen kunnen we heel snel verbeteringen behalen.

mijn webshop optimaliseren

Doorlopend verbeteren en continue beter resultaat

Maak kennis met onze manier van optimaliseren en begin eens op basis van no-cure, no pay. Je zult versteld staan!